torsdag den 2. september 2010

sommer med børnebørn

Naturlegeplads i Hillerød med Laust og Noah
badetur i minibassin


På færgen på vej til Sommerland Sjælland

Ja, det er lidt længe siden jeg sidst har fået skrevet her. Jeg har haft en dejlig sommer og nydt en super skøn ferie med de 2 store børnebørn. At have de 2 på besøg i næsten en hel uge var noget af en positiv oplevelse. Deres umiddelbare kærlighed til os, deres morfar og mormor, samt til hinanden er bare stor. I samme øjeblik de var sammen nød de bare hinandens selskab vildt meget.
Der blev virkelig leget igennem her og faktisk stort set uden konflikter. Hver gang der opstod en konflikt var de gode til selv at løse dem helt uden vores indblanding. De delte legetøjet på fineste vis uden skænderier.
Vi havde også et par dejlige ture, dels til sommerland Sjælland dels til Naturlegepladsen i Hillerød.
Sommerland Sjælland var det helt store hit. Vi tog færgen fra Hundested til Rørvig, hvilket i sig selv var en stor oplevelse for drengene. Selve Sommerlande var virkelig stort og der var mange ting de kunne prøve. Vi valgte at springe vandland over og bruge tiden på de forskellige aktiviteter. Vi havde lavet madpakker og masser af kolde drikkevarer hjemmefra og vi købte bare en is til hver, så dagen var helt perfekt. En lille sjov detalje er at vi mødte Johns nyligt afgåede chef der. Han var også på tur med konen og et par af hans børnebørn. Det er et godt sted for bedsteforældre at tage til med deres børnebørn.
Det er også fantastisk, at drengene selv efter mange timer på farten med leg, sjov og transport forblev perlevenner.
Vi havde også en fantastisk tur til Naturlegepladsen i Hillerød, hvor der er utroligt mange legeting for både små og store børn. Alt skåret ud og bygget op af træ, sten og naturmaterialer. Her brugte de et par timer på fri leg, hvorefter vi afsluttede besøget med at tage på McDonald og spise frokost. Det var helt sikker et hit hos drengene.
Jeg var vildt imponeret over, at de hver aften ringede til deres forældre og sagde godnat uden at udtrykke hjemve på noget tidspunkt. Noah havde en lille krise på et tidspunkt, men det var vist mest fordi vi kom til at sige nej til slik lige før aftensmaden og det var han da ikke helt tilfreds med, hvorfor han pludselig savnede sin mor. Det gik nu hurtigt over, da Laust kom og spurgte om de skulle lege med biler.
Vi nåede da også en lille tur på stranden her i Hundested, hvor der blev soppet lidt. Det vil sige, Noah soppede, Laust legede med sand på stranden, han syntes godtnok det vand var meget stort og meget vådt, men lege det kan man da på stranden i stedet for at gå i vandet.
Vi fik også indviet vores nyindkøbte sandkasse/badebassin, der i basis bare består af 2 ens dele, hvorefter man bruge det ene til sandkasse og det andet til låg/badebassin, faktisk ret smart og drengene var ikke i tvivl om, at det da vist var mega sjovt at plaske med vand i hele forhaven.
Vi sluttede ferien af med at spise morgenmad hos Noah inden vi kørte Laust til Tåstrup, hvor vi mødtes med hans far og fik sat dem på toget hjem til Odense.
Alt i alt var det en rigtig god miniferie med de store drenge, hvor dagene bare løb afsted alt for hurtigt og vi glæder os meget til næste år, hvor vi igen vil finde en ferieløsning med børnebørnene og gerne dem alle om muligt, hvis logistikken omkring det kan gå op i en højere enhed.
Det er dejligt at have drengene helt for sig selv og mærke al den uforbeholdne kærlighed strømme imod os. Jeg tror faktisk ikke der findes nogen større glæde. Det er bare for vildt :-)

1 kommentar:

  1. Juhuuuu, endelig en opdatering.
    Ja, det er sgu fantastisk hvordan de to drenge bare går i spænd. Fedt.

    SvarSlet